Thuja Smaragd

Bladen på Thuja Smaragd är en rik, grön färg och är en ljus, glänsande grön. Nålarna på detta träd är vassa och taggiga. Oljan, från bladen av tujone, är en stark doft. Bladverket är mycket tätt, vilket gör det idealiskt för plantering i en häck eller växtexemplar.

Thuja Smaragd är ett kompakt och robust träd som växer i små och stora trädgårdar. Denna växt är mycket låg underhållsfri, torktålig och sjukdomsfri, så perfekt för en stads- eller förortsträdgård. Det är också en perenn med lågt underhåll som trivs i en mängd olika jordtyper. Att trimma Thuja Smaragd är enkelt.

Du kan klippa den en gång om året och sedan klippa tillbaka den på försommaren. Toppen av växten bör vara smalare än botten för att solljus ska nå den. Du kan trimma den när som helst, även på vintern. Så länge du upprätthåller rätt jordfuktighet och pH-balans kommer din nya trädgård att växa vackert. Det kommer att vara ett vackert tillskott till alla hem eller trädgårdar.

Livets smaragdträd är ett populärt landskapsträd. Dess höjd och bredd är idealiska för häckar och insynsskydd. Dess glänsande gröna bladverk är slående, varken blir brons eller gult på vintern. Emerald arborvitae är också ett utmärkt val för en liten trädgård där utrymmet är begränsat.

Han behöver bara trimmas lite en gång om året för att hålla formen och undvika garvning. Odlad i kruka blir Thuja Smaragd två till fem meter hög. Att välja en lämplig plats beror på klimatet. Om du bor på en solig plats kommer den att trivas i alla områden. Få mer information och besök vår hemsida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *